Ana içeriğe atla

Beta ne demektir?

BETA, oyunun henüz bitmediği ve hâlâ geliştirildiği anlamına gelir. Logodan Beta'yı kaldırmadan önce üzerinde çalışacağımız uzun bir listemiz var.
mceclip0.png
MovieStarlarımızın keyif alacağı bir oyun oluşturduğumuzdan emin olmak için sınırlı sayıda kullanıcının oyunu denemesine ve test etmesine izin vereceğiz. Bu bize geliştirme sürecinde kullanabileceğimiz değerli geri bildirimler verecektir.

Oyun bir süre BETA olacak ancak tabii ki ilerlememiz konusunda seni bilgilendireceğiz.
Beta tarihi: Pek yakında
beta.png
Kaynak:moviestarplanet.zendesk.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Msp'de Vip Olmak İçin Kullanabileceğiniz Kartlar

Bu yazımızda sizlere Moviestarplanette Kullanabileceğiniz Kartları Sıraladık 1.İninal Kart İninal Kart Bir Ön Ödemeli Karttır.Kredi Kartının Geçtiği Heryerde Geçer.13 Yaş Ve Üzeri Kişiler Bu Karta Sahip Olabilirler. Satış Noktaları D&R, Teknosa, MediaMarkt, Şok Marketler, Migros Web Üzerinden Satış:dr.com.tr, teknosa.com.tr, hepsiburada.com Paycell Kart Yaş Sınırı Olmayan Karttır, Kredi Kartının Geçtiği Her Yerde Geçer.Harçadıkça Paycell Puan Kazanırsınız. Satış Noktaları  D&R, Turkcell Bayileri Web Satış Noktaları:dr.com.tr, turkcell.com.tr, hepsiburada.com Papara Kart Papara Kart İsimli/İsimsiz Olarak 2 Kartı Vardır.Kredi Kartının Geçtiği Her Yerde Geçer. Satış Noktaları  D&R, Teknosa, T Ve K,  Web Satış Noktaları:n11.com, hepsiburada.com, isimli kart için papara.com, gittigidiyor.com

MovieStarPlanet 2 Çıkıyor!

MovieStarPlanet 2 İçin Hazırlıklar Devam Ediyor, edilinilen bilgilere göre MovieStarPlanet 2 Şuan Beta Aşamasında ve Msp Bazı Kullanıcılara MovieStarPlanet 2'yi deneme fırsatı verecek. MovieStarPlanet 2 Nedir? Mspturkiye.xyz kaynağına göre  MovieStarPlanet 2 tüm ülkelerde açılacak olan yeni bir oyun olacak. Açıldığında neler olacak, ne gibi değişikler olacak bunu şuan bilmiyoruz. Mevcut hesaplarınız silinmeyecek. Açıldığında giriş yapabilmek için   www.moviestarplanet2.com.tr   adresinden giriş yapabileceksiniz. MSP2 hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Msp Beta Ülkemde Ne Zaman Çıkacak?

Mümkün olduğunca çok sayıda ülkeyi açmak için ışık hızında çalışıyoruz. Ancak, bir çıkış tarihi vaat edemeyiz. MovieStarPlanet 2'nin gelişimini takip etmek için MovieStarPlanet'e düzenli olarak giriş yap ve çıkış tarihini öğrenen ilk kişilerden biri ol. Ayrıca, ne zaman oyun içi mağazada ön sipariş için uygun olacağı konusunda seni bilgilendirmeye devam edeceğiz. Ön sipariş, uygulama ülkende kullanılabilir olduğu anda otomatik olarak cihazına inmeye başlayacak demektir. Bu sayede ona ilk sahip olanlardan biri olacaksın. Güncellemeler için MovieStarPlanet'i kontrol etmeye devam et. MovieStarPlanet Ekibi